آیس موکا یکی از نوشیدنی ها بسیار خوشمزه و تابستانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید به راحتی این نوشیدنی را در روز های گرم تابستانی آن را تهیه کنید. اگر شما عاشق قهوه هستید ولی در روز های گرم تابستانی به دلیل گرمی هوا نمی توانید ان را مصرف کنید بهترین گزینه آیس موکا می باشد که یک قهوه خنک را می توانید تهیه کنید. راهی که بسیار ساده و آسان است و می توانید آن را چند قطعه یخ دلچسب تر کنید. در سال های اخیر قهوه سرد بسیار بین مردم دنیا محبوب شده است که طعم بسیار خوبی دارد. در واقع باید یک شات قهوه مورد نظر را تهیه کنید و به روی یخ بریزید و زمان تهیه بسیار کمی برای آن لازم است و بسیار رقیق و تلخ است که روش های بسیار زیادی برای تهیه آیس ها وجود دارد. بهتر است بدانید هر چقدر قهوه با آب تماس داشته باشد میزان کافئین آن نیز بیشتر می شود. امروز در پارسی دی طرز تهیه آیس موکا را به شما آموزش خواهیم داد.
ابتدا باید اسپرسو را تهیه کنید. برای تهیه اسپرسو می توانید مقداری قهوه را داخل بسکت قهوه ساز ریخته و اسپرسو را عصاره گیری کنید و یا می توانید از موکاپات برای تهیه قهوه استفاده کنید. اگر هیچ دستگاهی برای تهیه قهوه ندارید می توانید یک ساشه قهوه فوری را با کمی آب گرم حل کنید و تهیه کنید.
در ادامه لیوان مورد نظر را برداشته و دور تا دور را سس شکلاتی بریزید و یا می توانید فقط مقداری سس کف لیوان بریزید. و تا حدودی کف لیوان را سس بریزید. سپس تا نیمه بیشتر یخ داخل لیوان بریزید.
شیر سرد یخچالی را روی یخ ها بریزید و در انتها اسپرسو را اضافه کنید و برای تزیین کمی خامه قنادی فرم گرفته و یا از اسپری خامه استفاده کنید و با سس شکلاتی تزیین و سرو کنید. نوش جان
جهت تهیه آیس موکا در خانه میتوانید از پودر قهوه فوری استفاده نمایید. این روش بهعنوان روند تهیه آیس موکا بدون دستگاه نیز شناخته میشود، چرا که بهراحتی و بدون نیاز به تجهیزات خاصی اجرا و عملی خواهد شد.
مرحله اول: تهیه قهوه با پودر قهوه فوری
در این مرحله لازم است 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری را تهیه نمایید و سپس مقداری آب خنک به آن اضافه کنید. البته استفاده از آب جوشیده و گرم برای انحلال بهتر پودر قهوهها توصیه میشود.
مرحله دوم: ترکیب شیر و قهوه
در این مرحله میتوانید اطراف دیواره لیوان را به سس شکلات آغشته نمایید و قهوه تهیه شده را به آن اضافه کنید. سپس شیر خنک شده را با این نوشیدنی ترکیب نمایید.
مرحله سوم: افزودن یخ و مواد طعمدهنده
در آخرین مرحله از درستکردن آیس موکا، لازم است مقداری یخ را به ترکیب شیر و قهوه اضافه کنید. سپس خامه زده شده و پودر شکلات در تمایل بر روی سطح نوشیدنی اضافه نمایید.
نظر خود را بگذارید