image_not_found

قهوه سیاه

قبل از هرچیزی لازمه اشاره کنیم که انواع طرز تهیه قهوه شاید در نگاه اول برای شما ساده به نظر برسه و خیلی باهم فرق نکنند، اما همین موارد ساده می باشد که باعث می شود طعم های انواع قهوه با هم فرق کند. پس یادتون باشه در این آموزش دنبال چیزهای عجیب و غریب نباشید و تنها کافیست به درصد ترکیب شدن مواد اولیه و روش های دم کردن قهوه ها دقت کنید و تمام.

1 – Drip Coffee: این نوع روش تهیه قهوه را می توان یک روش بسیار قدیمی و کلاسیک معرفی کرد. این نوع قهوه با استفاده از وسیله ای به نامقهوه ساز چکه ای برقی به همراه فیلتر کاغذی آماده می شود.

2 –Espresso: قهوه اسپرسو یک نوع قهوه است که در شات سرو می‌شود و اندازه آن تقریباً حدود 30 میلی‌لیتر است. منشأ اسپرسو از کشور ایتالیا است. اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز تهیه می‌شود به‌این‌ترتیب که آب داغ از پودر قهوه با فشار حداقل ۹ بار عبور داده می‌شود.

روی اسپرسو لایه‌ای فوم(کف خامه‌ای طلایی_قهوه‌ای) تشکیل می‌شود. این نوع قهوه پایه بسیاری از انواع دیگر قهوه ها می باشد؛ که برای یادگیری طرز تهیه قهوه با آن می‌توانید به مطلبطرز تهیه قهوه اسپرسو با اسپرسو ساز برقی مراجعه نمایید.

3 –Batch Brew: این نوع طرز تهیه قهوه شبیه به قهوه قطره ای است اما غالباً با دستگاه‌های بزرگ‌تر تهیه می‌شود. بسیاری از کافی‌شاپ‌های حرفه‌ای و تخصصی این نوع قهوه را تهیه می‌کنند. اگر می‌خواهید یک فنجان قهوه خوش‌طعم بدون افزودنی بنوشید، این گزینه بسیار عالی است.

4 – Americano: این نوع قهوه، درواقع نوعی اسپرسو رقیق‌شده با آب است که دو برابر میزان قهوه اسپرسو آب جوش به آن اضافه می‌شود و از قهوه قطره‌ای کمی سنگین‌تر است. عطر و طعم این نوع قهوه کمی دودی و ملایم است

5 – Pour Over: پوراور شبیه به قهوه قطره‌ای است با این تفاوت که توسط باریستا و به‌صورت دستی دم می‌شود. معمولاً کسی که قهوه را آماده می‌کند از کمکس یا وی 60 استفاده می‌کند و آب را به‌آرامی به آن اضافه می‌کند. این نوع طرز تهیه قهوه از روش هایی می باشد که قطعا ما به شما توصیه می کنیم.

6 – Turkish Coffee: قهوه ترک ، قهوه آسیاب شده بسیار ریزی است که در قهوه‌جوش ترک (ایبریک) تهیه می‌شود و ممکن است همراه با شکر سرو شود. این نوع قهوه فقط در ترکیه استفاده نمی‌شود بلکه در اروپای شرقی و خاورمیانه نیز طرفداران بسیاری دارد.


نظر خود را بگذارید